Peliarvostelu.net

Tietoa Peliarvostelu.net-palvelusta

Sivustolla listataan videopelejä mahdollisimman monesta eri lajityypistä arvosteltavaksi pelaajien itsensä toimesta. Katsotaan minkälaisia arvosteluja maallikoilta syntyy. Jos siis bongaat listauksesta suosikkipelisi, kerro mikä siinä on hyvää ja mikä huonoa!

Palvelu on täysin ilmainen. Peliarvostelu.net avattiin toukokuussa 2010 erään porvoolaisen pelimiehen toimesta. Tähän mennessä peliarvosteluja voi kirjoittaa jo 429 peliin. Uusia pelejä lisätään aina silloin sitä mukaa kun vapaa-aikaa moiseen hommaa irtoaa.

Peliarvostelu.net ei vastaa peliesittelyissä näkyvien tietojen oikeellisuudesta. Arvosteluissa esitetyistä mahdollisesti virheellisistä väittämistä vastaa arvostelun tekijä. Asiattomat peliarvostelut poistetaan. Jos siis kirjoittamasi arvostelu on hävinnyt kuin suolikaasupäästö Saharaan, arvostelusi on todennäköisesti ollut "sitä itseään".

Jos haluat jelpata palvelun kehittämisessä, tee niin. Pelien lisäämisestä ynnä muusta kiinnostuneiden henkilöiden kannattaa rupluttaa sähköpostia osoitteeseen postimestari@bittipaja.fi tai vaihtoehtoisesti käyttää palautelomaketta.

Tilastoja

  • Arvostelukelpoisia pelejä: 429
  • Pelejä odottamassa julkaisua: 0
  • Julkisia arvosteluja: 29
  • Spämmiä ja asiattomia arvosteluja: 0
  • Pelien kansikuvia yms.: 332

Syötteitä

Voit seurata pelijuttujen kehittymistä näillä:

Etsi sivustolta

Viimeksi luettuja sivuja

Satunnaisia pelejä


© Peliarvostelu.net 2010